Advertorial: Trainen als een topsporter, heb jij het in je?

28 nov. 2017 15:43 Ruud Dimmers 0 reacties

Afgetraind, snel, flexibel en op zijn best in onverwachte en lastige situaties. Het werk van een Commando is topsport. De elitetroepen van het Korps Commandotroepen bestaan uit de best getrainde militairen van Defensie.

Trainen als een topsporter is niet het enige wat erbij komt kijken om Commando te worden. Je moet snel en flexibel zijn, want het gevaar ligt altijd en overal op de loer. Als Commando heb jij de taak om de orde te herstellen door dreiging weg te nemen en mensen te beschermen. 

Dit betekent dat je flexibel en gedisciplineerd moet zijn. Het ene moment zit je thuis op de bank, het volgende moment moet je ingrijpen in een conflictsituatie. Dat vergt discipline, teamwork, geduld en stalen zenuwen. Van oorlogsgebieden tot anti-terreuracties, geen dag is hetzelfde voor jou!

Het Korps  Commandotroepen zoek echte bikkels in de leeftijd van 19 tot 28 jaar. Mannen met ballen van staal die beschikken over minimaal een MBO-2 opleiding. Commando, heb jij het in je? Ga snel naar de site en meld je nu aan voor een van de kennismakingsdagen.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen