Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Alexander Albon

Albon blij met complimenten Hamilton: "Lewis is iemand waar ik tegenop kijk"

Terwijl Lewis Hamilton kritisch was over het optreden van Max Verstappen tijdens de Grand Prix van Mexico, complimenteerde hij wel diens teamgenoot Alexander Albon. De Red Bull-coureur is gecharmeerd van de positieve uitlatingen van de regerend wereldkampioen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Na afloop van de Grand Prix van Mexico was Lewis Hamilton te spreken over het optreden van Alexander Albon en hoe hij zich staande weet te houden naast een teamgenoot als Max Verstappen. De Mercedes-coureur sprak de hoop uit dat Red Bull Albon zal blijven steunen de komende jaren.

Voorafgaand aan de Amerikaanse Grand Prix is Albon erg blij met de complimenten van de regerend wereldkampioen. "Het was natuurlijk erg aardig van hem. Lewis is iemand waar iedereen van mijn leeftijd tegenop kijkt", wordt hij geciteerd door Motorsport.com. "Er zijn nog een paar andere mensen waarop ik indruk moet maken, maar dit was heel cool."

Daarmee doelt Albon op de leiding van Red Bull. Het is nog steeds onduidelijk wie volgend jaar de teamgenoot van Verstappen wordt bij Red Bull. Zelf is Albon tevreden over de behaalde resultaten voor het team. "We merken vanzelf of het goed genoeg is. Nu ben ik daar niet al te gefocust op, ik concentreer me vooral op de races. Als het team vervolgens tevreden is met mijn resultaten, dan houden ze me aan, maar ik moet mezelf blijven verbeteren. Ik zal komende races blijven pushen."

Voorspel en win

Wie wint de GP van de Verenigde Staten 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

Met onderstaande video weet je alles wat je moet weten over de Grand Prix van de Verenigde Staten die dit weekend verreden wordt.

7 reacties

    Breaking De tien beste F1-coureurs van 2019