Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Alexander Albon

Albon optimistisch: "Circuit van Mexico ligt Red Bull goed"

Alexander Albon kwam in de afgelopen Grand Prix Japan als vierde over de meet, wat zijn beste F1-resultaat tot op heden betekende. De teamgenoot van Max Verstappen wil de goede lijn doortrekken in Mexico.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Vertrouwen is het toverwoord bij Alexander Albon. Nadat hij tijdens het GP-weekend in België voor het eerst in de Red Bull stapte, heeft hij progressie gemaakt. Die stijgende lijn wil hij ook doortrekken in Mexico-Stad, op een circuit waarop Red Bull de laatste jaren erg goed uit de verf kwam.

"Nadat ik in Japan het beste resultaat van mijn seizoen behaalde, reis ik vol vertrouwen af naar Mexico. Japan voelde als het beste weekend sinds mijn komst bij Red Bull en we leren steeds meer van elkaar. Ik verwacht het momentum dan ook vast te houden in Mexico", aldus de Thaise coureur.

Concrete verwachtingen spreekt Albon nog niet uit, maar het team van Red Bull koestert mooie herinneringen aan het Autodromo Hermanos Rodriguez, waarop Max Verstappen in 2017 en 2018 zegevierde.

Albon: "Historisch gezien is het baan die Red Bull erg goed ligt, met de poleposition en winst vorig jaar. Net als Suzuka is het een nieuw circuit voor me, maar deze baan is meer vergevingsgezind. Het lijkt me prachtig om door het stadiongedeelte te rijden, met alle fans. Van wat ik gehoord heb is dat erg bijzonder."

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Mexico 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Mexico en alle verrichtingen van Max Verstappen.

4 reacties