Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Albon: "Toen was Horner behoorlijk teleurgesteld in Verstappen en mij"

In aanloop naar de Grand Prix van Abu Dhabi zette Red Bull Max Verstappen en Alexander Albon traditiegetrouw bij elkaar voor een eindevaluatie. Dit keer niet op de bank maar 'niet op de bank'.

Verstappen Albon Turkije
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Door het coronavirus moet de bank dit jaar plaatsmaken voor de twee losse stoelen om Max Verstappen en Alexander Albon op gepaste afstand van elkaar te houden. Middels kaartjes stelt het tweetal elkaar de meest uiteenlopende vragen, waaronder ook 'wanneer was Christian Horner het meest boos'?

"Dit jaar, dit jaar?", gilt Verstappen al dollend. "Volgens mij is hij helemaal niet boos geweest dit jaar", aldus de Red Bull-coureur die vervolgens wordt onderbreken door Albon: "Maar is hij zeker wel teleurgesteld geweest."

"Ik kan met een hoge mate van zekerheid zeggen dat hij van ons allebei bepaald niet onder de indruk was in de Grand Prix van Turkije (beide coureurs spinden in kansrijke posities, red.)."

Verstappen zou Verstappen niet zijn als hij het laatste woord had in deze kwestie, niet de gebeurtenissen op Instanbul Park, althans: "Maar dat geldt andersom ook, toch?" De winnaar van twee Grands Prix doelt daar ongetwijfeld mee op het feit dat Red Bull zijn voorvleugel compleet verkeert afstelde, met een zeer lastig te besturen RB16 tot gevolg.

Max Verstappens dominante zege bezorgde Mercedes serieus hoofdpijn. Wat betekent dit voor 2021? Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen bespreken het in de nieuwe RacingNews365-podcast, die hieronder is te beluisteren.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Wie o wie? Marko wijst Verstappens grootste concurrent aan voor GP Australië