© McLaren

Nieuwsoverzicht

Alonso: "Geweldig wat de F1-wereld allemaal voor me geregeld had"

25 nov. 2018 21:25 Jan van der Burgt 1 reacties
Fernando Alonso was misschien wel de man die het meest in de spotlights stond op het Yas Marina Circuit in Abu Dhabi. Niet vanwege zijn prestaties op de baan, maar wel vanwege zijn naderende afscheid.

Halverwege het seizoen kondigde Fernando Alonso aan bezig te zijn aan zijn laatste seizoen in de Formule 1. Daarom werd hij dit weekend extra in het zonnetje gezet, iets wat de tweevoudig wereldkampioen erg kon waarderen.

"De support die ik dit weekend heb mogen ontvangen en alles wat de Formule 1 om mijn persoon heen geregeld heeft dit weekend is overweldigend. Daar spreekt heel veel respect uit en daarvoor kan ik iedereen niet genoeg bedanken", zo laat Alonso in gesprek met Ziggo Sport weten.

"Als klap op de vuurpijl escorteerden Lewis Hamilton en Sebastian Vettel mij na het vallen van de vlag naar de startgrid, wat ik een erg mooi gebaar vond."

Fernando Alonso werd na de race uitgeroepen tot Driver of the Day, volgens Ziggo Sport-reporter Jack Plooij voornamelijk dankzij de Nederlandse fans: "Die stemmen toch altijd op Max Verstappen?", reageert Alonso gevat. "Volgend jaar als ik er niet meer ben vast en zeker weer wel."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen