Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Fernando Alonso

Alonso ontkent nijd richting Vettel: "We respecteren elkaar juist"

Ondanks geruchten over een comeback volgt Fernando Alonso de Formule 1-wereld nu alleen van een afstandje. De Spanjaard reageert zo op een opvallende uitspraak van Sebastian Vettel over hun relatie.

Alonso funny 2
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Toyota

Onlangs werd Sebastian Vettel gevraagd naar zijn band met Fernando Alonso - de coureur wiens plek bij Ferrari hij nota bene overnam in 2015. "Ik denk dat hij me nooit echt heeft gemogen", was daarop de reactie van de Duitser.

Alonso zelf werd daarmee geconfronteerd tijdens een online livestream en ontkende dat stellig: "Ik heb dit gehoord, maar dat is helemaal niet waar. Ik baal ervan dat Sebastian dat denkt. We hebben elkaar altijd gerespecteerd en een goede relatie gehad. Misschien komt het door de pers of de situatie, maar ik benadruk graag dat het tegenovergestelde het geval is."

De tweevoudig F1-wereldkampioen uit Spanje benadrukt tevens dat hij altijd zijn best heeft gedaan om een goede indruk te maken in de paddock: "Misschien heb ik m'n boodschap niet goed duidelijk gemaakt. Ik geef altijd alles voor elk team waarvoor ik rijd - elke ronde, elke dag. Kijk maar wat er gebeurde toen ik terugkeerde naar Renault. En het feit dat ik later ook bij Renault ben teruggekeerd."

Forbidden

Weddenschappen Fernando Alonso

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay

Unibet
x
Oeps Verbaasde Leclerc vierde podium al na 'uitvalbeurt' Verstappen