Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Fernando Alonso

Alonso reageert op Red Bull-geruchten: "Mogelijk vertrek Verstappen heeft invloed op mijn besluit"

Fernando Alonso werd in verband gebracht met Red Bull, maar verwacht niet dat Max Verstappen gaat vertrekken. Toch kijkt de Spanjaard wel met interesse toe wat er gaat gebeuren.

XPB 1261198 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De laatste tijd zijn er veel geruchten over de toekomst van Max Verstappen. De Nederlander ligt tot en met 2028 vast bij Red Bull, maar ziet ook dat het rommelt bij het team. Het onderzoek naar Christian Horner en een mogelijke schorsing voor Helmut Marko zorgden voor veel speculatie, zeker omdat Verstappen zijn lot aan Marko verbond. Maar blijft hij bij Red Bull, gaat hij bijvoorbeeld naar Mercedes verkassen en wie volgt hem dan op? Fernando Alonso werd genoemd, maar verwijst zelf alle geruchten over Verstappen naar de prullenbak.

"Nul kans dat Max bij Red Bull gaat vertrekken", stelt Alonso tegenover onder meer RacingNews365. "Ik denk er zelf in ieder geval niet te veel over na en concentreer me op mijn zaken. Ik moet eerst beslissen of ik wil blijven racen en indien dat het geval is, moet ik gaan kijken wat de beste optie is. Ik ken de geruchten en alle stress en ben er niet veel mee bezig."

Wanneer horen we wat Alonso in 2025 gaat doen? De coureur reageert met een glimlach. "Voor de zomer, we zijn weer twee weken dichterbij! Natuurlijk heeft het ook invloed op mijn besluit als Verstappen bij Red Bull zou vertrekken. Ik weet het niet. Ik heb alleen het gevoel dat het niet gaat gebeuren."

Verstappen aast op zijn eerste overwinning in China. Pak 50 keer jouw inzet bij Unibet als Verstappen de snelste ronde rijdt en wint!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden