© Renault F1

Nieuwsoverzicht

Alonso: 'Sainz kan McLaren op sleeptouw nemen'

20 aug. 2018 14:25 Jan van der Burgt 0 reacties
Fernando Alonso heeft er alle vertrouwen in dat Carlos Sainz de juiste man is om McLaren bij de hand te nemen en toen doen terugkeren aan de Formule 1-top.

De ene Spanjaard staat volgend seizoen zijn stoeltje af ten faveure van de andere Spanjaard. Carlos Sainz neemt bij McLaren het plekje van Fernando Alonso over. Sainz stapt bij Mclaren in roerige tijden in, maar daar weet Sainz volgens Alonso wel raad mee:

"Carlos heeft alles in zich wat nodig is om de kar te trekken bij McLaren. Natuurlijk is hij nog erg jong, maar bij Toro Rosso en Renault heeft hij bijzonder veel ervaring opgedaan. Die mix kan van jong talent en ervaring kan McLaren goed gebruiken", zo deelt Alonso met de aanwezige pers op Silverstone.

Alonso hoopt Sainz een vliegende start te kunnen geven door in de tweede helft van 2018 McLaren naar een hoger plan te tillen:

"De meeste problemen van dit jaar hebben we in kaart weten te brengen. Hoewel we niet alle problemen in 2018 nog kunnen ondervangen, hopen we dat we ons in de laatste negen races flink kunnen verbeteren. 2019 kan er vervolgens met Carlos Sainz aan het roer heel anders uitzien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen