© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Alonso valt van zijn geloof: 'McLaren-Honda kan titel winnen'

01 sep. 2017 09:24 Ruud Dimmers 0 reacties
De wereld van de Formule 1 is een snelle, maar de gedachtegang van Fernando Alonso is soms niet bij te houden. De Spanjaard was in België helemaal klaar met motorleverancier Honda, maar heeft nu nieuw geloof in gezamenlijke successen.

Fernando Alonso verandert binnen een week van mening

Alonso liet zich dit jaar al vaak negatief uit over Honda, maar was in Italië ineens zeer positief. Hij gelooft zelfs dat het pakket Alonso-McLaren-Honda de wereldtitel kan winnen.

"Ik ben erg blij met McLaren-Honda en geloof dat we een pakket hebben waarmee we de wereldtitel kunnen veroveren," laat de Spanjaard weten in Monza.

Het aflopende contract van Fernando wordt mogelijk verlengd in de komende weken. "Ik ga bekijken welke aanbiedingen ik ontvang. Als deze erg goed zijn dan kan een tweejarig contract goed werken. Maar misschien wordt het een jaar, of drie of zelfs vijf. Ik ben jong genoeg om door te gaan."

"De komende weken ga ik mijn toekomst met het team bespreken en de verwachtingen voor volgend seizoen. We hebben alles in huis om kampioen te worden."

"Het team is erg verbeterd in de afgelopen drie jaren sinds mijn komt. We hebben getalenteerde mensen en de juiste faciliteiten. We missen nog dat laatste beetje om echt competitief te zijn en dat is het belangrijkste. Ik ben benieuwd naar de cijfers voor volgend jaar en dan neem ik mijn beslissing."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen