Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Andretti: 'Niemand kan aan Max Verstappen tippen'

Racelegende Mario Andretti toont zich zwaar onder de indruk van Max Verstappen. De Amerikaan komt superlatieven tekort voor de Red Bull-coureur die het Lewis Hamilton en Sebastian Vettel dit seizoen moeilijk moet gaan maken.

Mario Andretti is een van de grotere namen uit de autosportgeschiedenis. De Amerikaan volgt de Formule 1 nog altijd en ziet Max Verstappen er met kop en schouders bovenuit steken. " Als Max ervoor gaat zitten is er niemand die aan hem kan tippen. Hij beschikt over alle mogelijkheden en heeft na drie seizoenen F1 genoeg ervaring", laat Andretti aan GPupdate.net weten. " Hij maakt bijna geen fouten en ik heb hem geen gekke dingen zien doen. Vergeet niet dat hij pas 20 is!"

Voor het komende seizoen ziet Andretti Lewis Hamilton en Sebastian Vettel als titelfavorieten. Het tweetal mag de borst natmaken, want Max Verstappen komt eraan. " Verstappen kan zeker een rol gaan spelen in het WK. Hij had vorig jaar veel pech, maar Max laat zien wat kwaliteit is. Als hij de macht grijpt dan laat hij deze door niemand afpakken. Hij is zeker kampioenswaardig." De populariteit van Verstappen kent geen grenzen in Nederland. Het land loopt massaal warm voor de Formule 1 sinds Max bij Red Bull rijdt.

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'