Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Andrea Kimi Antonelli

Antonelli reageert na zware klapper tijdens F1-debuut

Andrea Kimi Antonelli schoot hard van de baan tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Italië. Het was een pijnlijk moment voor de debutant, die zich niet fantastisch voelt.

Antonelli
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De eerste vrije training voor de Grand Prix van Italië stond in het teken van het debuut van Andrea Kimi Antonelli. De Mercedes-junior maakte zijn officiële Formule 1-debuut in de auto van George Russell en was gelijk snel onderweg, maar na tien minuten ging het fout. Antonelli crashte hard in de Parabolica en kon uitstappen. De coureur reageert in een video van Mercedes.

"Wat een dag", stelt Antonelli. "Mijn eerste vrije training zit erop en helaas eindigde het vrij snel door een crash. Het was een vrij grote impact, rond de 52G, en ik wil mijn excuses aanbieden aan George Russell en het team voor het werk wat ze moesten doen."

De Italiaan steekt de hand in eigen boezem. "Het was een fout van mijn kant. Ik pushte te hard voor de omstandigheden. Ik had het iets meer op moeten bouwen, maar ik heb mijn lesje geleerd voor de volgende keer. Ik wil het team toch bedanken voor de kans en het was fantastisch om de tifosi te zien. Ik voel me niet fantastisch, dus ik ga uitrusten en me op de rest van het weekend focussen. Er staan nog wat races voor de deur en we gaan er een goed resultaat proberen uit te halen."

Scoort Feyenoord donderdag 19 september tegen Bayer Leverkusen? Dan keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
F1 Werking McLaren-achtervleugel onthuld