Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Lance Stroll

Aston Martin hakt knoop door over deelname Stroll aan GP Bahrein

Lance Stroll rijdt dit weekend 'gewoon' de Formule 1 Grand Prix van Bahrein. Dat heeft Aston Martin zojuist bekendgemaakt.

Stroll AMR23 shakedown
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Aston Martin

Lance Stroll is gearriveerd in Bahrein en zal morgen 'gewoon' in de Aston Martin stappen tijdens de eerste vrije training. Dat heeft het team zojuist bekendgemaakt. Er wordt ook meteen meer bekend over de kwetsuur die Stroll tijdens de wintertest aan de kant hield.

In het persbericht is Stroll zelf aan het woord: "Het was frustrerend om niet op de baan te zijn tijdens de wintertest. Echter, gezien mijn polsblessure waren het team en ik het erover eens dat het beter was om me op mijn herstel te richten om klaar te zijn voor het raceweekend en het lange weekend dat daar op volgt."

Over het fietsongeluk vertelt hij het volgende: "Het was een ongelukkig incident. Ik viel van mijn fiets toen het wiel in een gat in de grond klapte - gelukkig viel de lichamelijke schade mee en een kleine operatieve ingreep verhielp het probleem al snel. Sindsdien heb ik hard gewerkt om volledig fit te zijn voor het weekend."

Stroll bedankte verder de F1-community voor de support en het team geeft aan dat Felipe Drugovich en Stoffel Vandoorne als reserrvecoureurs standby zullen staan.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Lance Stroll

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 wintertest Bahrein 2023 RN365 Nieuwsdossier

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Live Eerste vrije training Formule 1 GP Australië