Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Beleef de ultieme F1-experience met Tom Coronel en RacingNews365!

Wil jij eens als een echte F1-coureur in de huid kruipen van jouw grootste idolen? RacingNews365 organiseert samen met Tom Coronel en Racesquare het ultieme avondje uit voor de racefan.

Op de prachtige locaties van Racesquare race je met tientallen personen tegelijk in een mooie en sportieve ambiance. De ideale omgeving voor een leuke avond uit met je vrienden! RacingNews365 organiseert daarom een speciale ‘Masterclass met Tom Coronel’! Coronel vertelt over zijn ervaringen, geeft je race-tips en vertelt leuke verhalen over de Formule 1, waarbij hij regelmatig wordt bijgestaan door F1-expert, en zijn vaste partner in de F1-podcast van RacingNews365, Ruud Dimmers. Natuurlijk wordt er ook op het scherpst van de snede geracet! Voor een volledig overzicht van de beschikbare data en racelocaties, check deze website. Alle deelnemers worden voorzien van een welkomstdrankje en racen na de Masterclass een uur lang in geavanceerde simulatoren over CM.com Circuit Zandvoort op één van de locaties van Racesquare in Utrecht, Rotterdam, Alkmaar en Circuit Zandvoort zelf! Na de race ontvang je een door Tom ondertekend Certificaat van Deelname en wordt er een groepsfoto gemaakt.

Boek hier je tickets voor de F1-epxerience! https://www.f1racingcentre.nl/reserveren/masterclass/masterclass-particulier/

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi