Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2023

Beleef het ultieme Dutch GP-weekend met Viaplay

De komende drie dagen gaan we helemaal los! De GP van Nederland wordt verreden op het even prachtige als iconische Circuit Zandvoort. Viaplay pakt natuurlijk groots uit voor het raceweekend op eigen bodem.

Verstappen orange army zandvoort
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Al weken-, zo niet maandenlang kijkt menig Nederlands Formule 1-fan reikhalzend uit naar het Grand Prix-weekend in eigen land. Op Circuit Zandvoort gaan de twintig Formule 1-coureurs van vrijdag tot en met zondag aan de slag en aast Max Verstappen op zijn negende (!) Grand Prix-zege op een rij.

Bovendien kan het zijn derde op een rij worden op eigen bodem. De oranjegekte houdt niet op en op Viaplay zit je er dit weekend warmpjes bij als je de Formule 1 wilt volgen. Men pakt namelijk groots uit rond het raceweekend in Zandvoort. Vanaf donderdag tot en met zaterdag zal elke avond vanaf het circuit het praatprogramma Zandvoort Shakedown worden uitgezonden.

Maar dat is zeker niet alles. Op vrijdag tot en met zondag pakt men bovendien groots uit met Super Friday, Super Saturday en Super Sunday.

Super Friday, Saturday en Sunday met pitreporter Coronel

Naast de gebruikelijke Shakedowns in de avond, zal Viaplay van vrijdag tot en met zondag veel live uitzenden. Je hoeft thuis dus niets te missen van alle actie op en rond Circuit Zandvoort. Zo proef je de oranjegekte in je eigen woonkamer.

Op vrijdag begint de Super Friday om 12:00 met analyses uit de pitstraat en de paddock, sfeerverslagen uit het dorp en natuurlijk de vrije trainingen van de Formule 1, met tussendoor de F2-kwalificatie. De Super Saturday wordt de volgende ochtend al om 09:30 uur afgetrapt, gevolgd door een marathon aan actie op de baan, met als hoogtepunt natuurlijk de F1-kwalificatie voor de Dutch GP.

De WK-punten worden echter pas op de o zo belangrijke zondag, Super Sunday, verdeeld en ook dan zal Viaplay tot het uiterste gaan. Die allesbeslissende dag wordt om 09:30 uur al afgetrapt met achtereenvolgend de F2- en Porsche Supercup-race. Als kers op de heerlijke racetaart volgt om 15:00 uur de Grand Prix van Nederland als absolute toppunt van het F1-weekend.

Het hele raceweekend zullen er in Zandvoort namens Viaplay verschillende prominenten aanwezig. Christijan Albers, Ho-Pin Tung, Giedo van der Garde, Tom Coronel, Ernest Knoors, Mike Hezemans, Kees van de Grint en David Coulthard passeren allemaal de revue, waarbij Tom Coronel in de paddock als pitreporter zal fungeren en Chiel van Koldenhoven bijstaat.

Natuurlijk krijg jij geen genoeg van alles omtrent de Dutch GP, en dus heeft Viaplay op maandag om 18:00 uur als afsluiter nog In de Slipstream, het praatprogramma waarin terug wordt geblikt op de race op Zandvoort. Onderaan vind je het gehele tijdschema terug.

F1-programmering Viaplay voor GP Nederland

Dag Programma Tijd
Do 24 augustus Shakedown 20:30 uur
Vrij 25 augustus 1e vrije training 12:30 uur
Vrij 25 augustus 2e vrije training 16:00 uur
Vrij 25 augustus Shakedown 20:30 uur
Za 26 augustus 3e vrije training 11:30 uur
Za 26 augustus Kwalificatie 15:00 uur
Za 26 augustus Shakedown 20:30 uur
Zo 27 augustus Race 15:00 uur
Zo 27 augustus Paddock Walk 21:00 uur
Ma 28 augustus In de Slipstream 18:00 uur
Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"