Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2023

Ben jij klaar voor het nieuwe Formule 1-seizoen?

Een nieuw seizoen staat op het punt om te beginnen. Elke coureur start op 0 met dezelfde kinderdroom. Ben jij klaar voor het 2023-seizoen?

Key visual 1500x844 NL
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RacingNews365

Iedereen bij RacingNews365 is er he-le-maal klaar voor. Op donderdag 23 februari gaan de Formule 1-testdagen van start. Dat kan maar één ding betekenen. Het eerste Grand Prix-weekend staat bijna voor de deur. Daarna zullen er nog 22 volgen, 22 raceweekenden gedurende welke Max Verstappen samen met zijn rivalen Charles Leclerc, Lewis Hamilton, George Russell en Carlos Sainz gaat strijden om de wereldtitel.

Allemaal hebben ze één ding in gemeen: al van jongs af aan dromen zij van het hoogst haalbare in de autosport: wereldkampioen worden in de Formule 1. Hamilton deed het al zeven keer, Verstappen twee, terwijl de rest naarstig op zoek is naar die eerste. Wie trekt dit jaar aan het langste einde? Ben jij klaar voor het nieuwe Formule 1-seizoen?

AI-campagne

Om de start van het nieuwe Formule 1-seizoen extra aandacht te geven hebben wij Artificial Intelligence ingeschakeld en gevraagd hoe de jongere versies van de coureurs eruit zouden zien gebaseerd op hun huidige uiterlijk.

Met de uitkomsten hiervan is de AI gevraagd om een video te maken en deze te voorzien van een passende voiceover. De gehele video is dus opgebouwd door kunstmatige intelligentie! Misschien heb je de video al langs zien komen op je social kanalen en zo niet, bekijk hem dan snel hieronder.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Tijdschema Hoe laat begint de Formule 1 Grand Prix van Australië?