© Bernhardtenbrinke.com

Nieuwsoverzicht

Bernhard ten Brinke schittert in vijfde etappe Dakar Rally

10 jan. 2018 17:28 Ruud Dimmers 0 reacties
Toyota-coureur Bernhard ten Brinke is bezig aan een ijzersterke reeks in Dakar. Vandaag eindigde de Nederlander als tweede achter winnaar Stephane Peterhansel. In het klassement klimt Ten Brinke naar de derde plaats

Ten Brinke virtueel op het podium

Bernhard ten Brinke verkeert in uitstekende vorm in de Dakar Rally. Daar waar de concurrentie veel tijd verloor of voor hem wegviel klimt de Nederlander iedere dag in het klassement.

Tijdens de vijfde etappe moest de Nederlander alleen de Peugeot van Stephane Peterhansel voor zich dulden. Een prachtig resultaat! Sebastian Loeb moest de rally verlaten na fysieke problemen van zijn navigator.

Uitslag vijfde etappe Dakar Rally auto's

Door de goede resultaten van Ten Brinke, en het wegvallen van Sebastian Loeb, is de Nederlander nu opgeklommen naar een sensationele top drie klassering. In het algemene klassement is leider Peterhansel wel buiten bereik. De Dakar-legende wordt gevolgd door Carlos Sainz.

Daarachter zit het Toyota trio dicht bij elkaar. Ten Brinke, Al-Attiyah en De Villiers staan binnen 20 minuten van elkaar.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen