Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Bijzondere gast tijdens Red Bull-test Ricciardo

Toen Daniel Ricciardo op Silverstone de bandentest voor Red Bull verreed, was er nog een voormalig Formule 1-coureur op het asfalt met zijn eigen agenda: Sebastian Vettel.

Daniel Ricciardo mogen we eigenlijk al geen 'voormalig' Formule 1-coureur noemen, want per direct is hij in dienst van AlphaTauri, waar hij de rest van het seizoen het stoeltje van Nyck de Vries heeft ingenomen. Naast de Australiër was er echter wel een coureur die vooralsnog geen concrete plannen heeft in de koningsklasse.

En dat is Sebastian Vettel. Hij verveelt zich overduidelijk niet, want op de dag waarop Ricciardo de bandentest voor Red Bull verreed, werd de viervoudig wereldkampioen naast het circuit gespot met zijn McLaren MP4/8. Ja, zijn: hij heeft de iconische bolide in privébezit.

Vettel was hier hoogstwaarschijnlijk bezig met voorbereiding voor het Goodwood Festival of Speed, waar hij met de MP4/8 zal rijden. Saillant detail: de Duitser gebruikt duurzame brandstof, waarbij hij de slogan race without trace op zijn vleugel lijkt te hebben geplaatst.

Natuurlijk was Vettel ook aanwezig bij zijn voormalige werkgever om te kijken hoe het met Ricciardo gaat. De beelden van de breed glimlachende (ex) Red Bull-rijders zie je hieronder.

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na rommelige derde training in Imola