Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Bizar: Grosjean hangt held uit en verjaagt inbrekers uit eigen huis

Romain Grosjean kennen we als Formule 1-coureur van Haas. Volgens zijn vrouw is hij 's nachts echter ook een held, waarmee ze echter doelt op het feit dat haar man twee inbrekers verjoeg.

Romain Grosjean lag allicht nog wakker van zijn nulscore in de Grand Prix van Canada, toen hij een vreemd geluid in zijn huis hoorde. Toen hij op onderzoek ging, zag de Franse Zwitser twee mannen die via zijn raam probeerden in te breken. "Ze renden weg toen ik de gang op kwam. Niet het fijnste gevoel om dit mee te maken, maar iedereen is veilig. De kinderen hebben er gelukkig ook niets van meekregen en dat hoop ik zo te houden", zo laat hij via Instagram weten. Ook zijn vrouw Marion was blij met de nachtelijke daden van haar echtgenoot. "Normaal geloof ik niet in van die uitspraken dat coureurs helden zijn. Ze redden de wereld niet, maar ze verrijken hem. Na vannacht vind ik mijn coureur echter wel een held", liet ze optekenen.

Byk7Wt-CTFx/?utm_source=ig_embed

Dit bericht bekijken op Instagram One of those days. Two guys broke into our house last night... Luckily they ran away when I went into the corridor. Not the best feeling over, but we are all safe 🙏 Een bericht gedeeld door Romain Grosjean (@grosjeanromain) op 11 Jun 2019 om 9:57 (PDT)

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'