Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Blote billen van Bottas brengen binnen no-time prachtig bedrag op

Valtteri Bottas heeft maar liefst 50.000 euro opgehaald door portretten van zijn achterwerk te verkopen voor het goede doel. De Fin bedankt de kracht van sociale media voor het verkopen van zijn 'Bot-ass' kunstwerk.

Valtteri Bottas heeft op bijzondere wijze aardig wat geld opgehaald voor het goede doel. De Alfa Romeo-coureur poseerde daags na de Grand Prix van Miami in adamskostuum voor sociale media. 'Bot-ass', zoals hij op internet meteen werd genoemd, vond de pikante foto genomen in het bergachtige Aspen, Corolado, perfect voor een inzamelingsactie. Het bleek een gouden zet te zijn om portretten van zijn achterwerk te verkopen, want binnen een dag haalde hij tienduizenden euro's op. "Ik heb er nog geen gesigneerd", zegt hij al lachend tegen onder meer RacingNews365. "Ik heb al wat foto's gezien van mensen die hem in de woonkamer, keuken of slaapkamer hebben hangen." De Alfa Romeo-coureur staat versteld van het snel opgehaalde bedrag. "Dat is ongelooflijk, de kracht van sociale media. We hebben binnen 24 uur 50.000 euro binnengehaald voor het goede doel, met een foto van iemands achterwerk. Dat is gestoord. Ik snap het ook niet helemaal", lacht hij.

Portret van Bottas niet meer te verkrijgen

Wie nog graag een foto van Bottas en zijn billen in de woonkamer wil hebben hangen, heeft pech. De voormalig Mercedes-coureur laat weten dat het een 'eenmalig iets' was. "We hebben besloten dat het 24 uur was en daarna nooit meer. De personen die dus een kopie hebben bemachtigd, hebben veel geluk." Het portret van de Finse coureur valt hieronder te bewonderen.

CdZ6QItumVs

Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas)

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden