Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix België 2022

Bookmakers geloven heilig in geweldige stunt Verstappen in GP België

Menig mond viel open van verbazing en bewondering toen Max Verstappen vanaf de tiende startplaats de race op de Hungaroring wist te winnen. Voor de Formule 1 Grand Prix van België gaan de bookmakers nog een stapje verder.

Verstappen Belgium
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

Het staat er toch echt: Max Verstappen wordt door de bookmakers aangewezen als de favoriet voor de zege in de Formule 1 Grand Prix van België. En dat terwijl hij moet starten vanaf de vijftiende plaats!

Zet je tien euro in op Verstappen, dan krijg je daar €27,50 voor terug als de Red Bull-coureur daadwerkelijk weet te winnen. Men schat wat dat betreft de kansen voor de man op de eerste startplek kleiner in. Voor datzelfde tientje krijg je in het geval van een Spaanse overwinning 35 euro terug.

En Charles Leclerc dan? Die start toch immers maar één positie achter Verstappen? Leclerc vinden we op de vierde plaats terug, ook nog achter Sergio Perez. Wint Leclerc de race, dan krijg je voor die tien euro 130 euro terug.

Klik hier voor de beste F1 odds.

Welk team is favoriet?

Liever een gokje wagen op het winnende team? Dat kan natuurlijk ook. Hier is het Red Bull dat als favoriet wordt aangewezen, wat gezien de odds voor Max Verstappen niet verwonderlijk is. Zet tien euro in op Red Bull en je krijgt er zestien euro voor terug. Een gokje op Ferrari kan lucratiever uitpakken, aangezien je tientje dan goed is voor een terugstorting van €27,50.

Heeft Mercedes nog iets in de melk te brokkelen? Check hieronder vooral de odds, waarbij he grote gat tussen de top drie teams en de rest van het veld veel zegt over dit seizoen.

Klik hier voor de beste F1 odds.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP België 2022 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay

Unibet
x
Lewis De vurige Red Bull-wens die Hamilton niet hardop uit wil spreken