Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Bookmakers plaatsen Verstappen achter Perez in lijstje der favorieten

Max Verstappen is bij de bookmakers niet de grote favoriet voor de zege in de Grand Prix van Saoedi-Arabië. Polesitter Sergio Perez is dat evenmin.

Na de bijzonder spannende kwalificatie voor de Grand Prix van Saoedi-Arabië laten de bookmakers vooruitblikkend op de race een bijzonder beeld zien. Geen van beide Red Bull-coureurs wordt aangewezen als de favoriet voor de overwinning - Max Verstappen niet én polesitter Sergio Perez niet. De favorietenrol wordt neergelegd bij Charles Leclerc. Voor elke ingelegde euro win je er twee als de Ferrari-coureur met de overwinning aan de haal gaat. Ondanks dat Perez niet als de favoriet wordt aangewezen, wordt hem wel een grotere kans op de overwinning toegedicht dan diens teamgenoot Max Verstappen.

Speel mee met de RacingNews365 voorspelgame

Een Mexicaanse zege levert je per ingelegde euro €2,84 op, een Nederlandse zege €3,33. Outsider voor de zege is Carlos Sainz en zo wordt hij ook door de bookmakers gezien, als niet meer dan een outsider. Met een geslaagd gokje op de Spanjaard verachtvoudig je je inleg. Denk jij nou iedereen te snel af te kunnen zijn met jouw eigen voorspelling? Speel dan vooral mee met de voorspelgame van RacingNews365. Je kan de prachtige, nieuwe Max Verstappen drivers cap van 2022 winnen en meespelen is helemaal gratis! Meespelen doe je hieronder.

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi