Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Brazilië 2023

Bookmakers schatten Norris hoog in, maar wel áchter de rug van Verstappen

Wie zijn de favorieten voor de Formule 1 Grand Prix van Brazilië. Unibet geeft antwoord op exact die vraag.

Verstappen Brazil pole
Voorspellen
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het al geen verrassing zijn dat de bookmakers van Unibet Max Verstappen aanwijzen als de grote favoriet voor de overwinning in de Formule 1 Grand Prix van Brazilië. De Nederlandse Red Bull-coureur torent hoog boven de rest uit.

'De rest' wordt aangevoerd door Lando Norris, startend vanaf P7. Maar het verschil is dus groot. Zet je namenlijk een tientje in op Verstappen in hij wint, dan maak je daar €1,50 winst mee. In het geval van Norris is dat €160,-. Zet je datzelfde tientje in op Lewis Hamilton, dan levert je dat als €250,- als hij wint.

Wie rijdt de snelste raceronde?

Elk weekend kan je ook inzetten op de coureur die volgens jou de snelste raceronde gaat rijden. Hier bestaat de top drie uit dezelfde drie namen. Laten we dat tientje er nog eens bij pakken. Zet je dat in op Verstappen, dan keert Unibet €6,30 winst uit als hij daadwerkelijk de snelste ronde rijdt.

In het geval van Norris loopt dat bedrag al op naar €50,- en in het geval van Hamilton naar €80,-. Ben je echt in een gekke bui, dan kan een gokje op Sargeant lucratief zijn. Een snelste ronde voor hem levert je met een inleg van een tientje €3000,- op.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Brazilië 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Verstappen Marko staat versteld van optreden Verstappen en McLaren