Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Abu Dhabi 2022

Bookmakers verwachten opnieuw strijd tussen Verstappen en Hamilton in Abu Dhabi

Is Max Verstappen de favoriet voor de overwinning van de laatste Formule 1-race in Abu Dhabi? Volgens de bookmakers wel, maar het scheelt niet veel.

Max Verstappen is, zoals in veel races dit Formule 1-seizoen, wederom de favoriet voor de zege in Abu Dhabi. De laatste race van het seizoen wordt hier verreden en net als vorig jaar verwachten de bookmakers dat de Nederlander concurrentie krijgt van Mercedes-coureur Lewis Hamilton.

Wie een tientje inzet op een overwinning voor Verstappen krijgt, mocht dit ook gebeuren, €23 uitbetaald. Bij Hamilton, de verwachte 'nummer twee', is dit €37,50. Het scheelt niet veel tussen de twee coureurs, zo verwachten de bookmakers. Bij de rest van het veld wordt meer uitbetaald.

Zo wordt bij een zege van George Russell €55 uitbetaald bij inzet van een tientje. De kans op de overwinning voor Ferrari-coureur Charles Leclerc is volgens de bookmakers kleiner. Daar wordt €90 uitbetaald bij hetzelfde tientje inleg. Als Sergio Perez wint? Dan wordt €110 uitbetaald.

Klik hier voor de beste F1 odds

Welk team wint?

Bij de Formule 1-teams is Red Bull logischerwijs ook de favoriet. Wie een tientje inzet op welk team wint in Abu Dhabi krijgt bij €19 uitbetaald als men kiest voor de Oostenrijkse renstal. Ook hier is Mercedes de nummer twee, waarbij €24 wordt uitbetaald voor de zege.

Ferrari maakt volgens de bookmakers beduidend minder kans op de overwinning in de laatste race van het seizoen. Als de F1-75 als eerste over de finish komt, dan wordt bij inzet van een tientje €55 uitbetaald. Daar achter loopt dit bedrag snel op: als Alpine wint, dan wordt er €1010 uitbetaald.

Klik hier voor de beste F1 odds

Wie pakt de snelste ronde?

Daarnaast kan ook nog ingezet worden op wie de snelste ronde rijdt tijdens de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi 2022. En ook hier is Verstappen de favoriet, aldus de bookmakers. Inzet van tien euro levert hierbij €26,50 op. Bij Hamilton, de nummer twee, wordt €50 uitbetaald en bij teamgenoot Russell is dit €55.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Voorspel en win

Wie wint de Grand Prix van Abu Dhabi 2022?

Speel mee en maak kans op een prachtige Max Verstappen drivers cap!

Speel mee

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Abu Dhabi 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Interview met Verstappen Max baalt van zijn 'luie' F1-bolide: "Dat is toch wel zonde"