Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Bookmakers wijzen topfavoriet aan voor GP Emilia Romagna

De bookmakers denken dat het aankomend weekend opnieuw tussen Max Verstappen en Charles Leclerc zal gaan, maar de Monegask is overduidelijk de favoriet.

Max Verstappen kende een zwaar tegenvallend Grand Prix-weekend in Australië en staat op een straatlengte achterstand van Charles Leclerc in het kampioenschap. Toch vocht hij de twee races daarvoor wel met de Ferrari-coureur om de overwinning. In Bahrein trok Leclerc aan het langste eind, mede door de uitvalbeurt van Max, terwijl de Nederlander in Saoedi-Arabië won. In Imola is de favorietenrol logischerwijs toegedicht aan kampioenschapsleider Leclerc. De bookmakers achten een zege voor de rode bolide het meest logisch. Een euro inleg op hem is namelijk slechts het dubbele waard, terwijl een zege voor Verstappen het drie keer je inleg op kan leveren.

Sainz en Perez kansloos

Als het aan de bookies ligt, dan zijn het wederom Verstappen en Leclerc die gaan strijden om de overwinning. Sainz en Perez zijn volgens hen namelijk nagenoeg kansloos. Een euro inleg op Sainz levert 9 keer je inzet op, terwijl elke euro wordt verdertiendubbeld als Perez wint. Lewis Hamilton wordt zelfs net zo kansrijk geacht als de tweede Red Bull-coureur, want ook een euro op hem kan uiteindelijk het dertienvoudige opleveren. George Russell maakt nóg minder kans. Als je op hem een gokje waagt, dan kan dat bedrag bij een zege voor de jonge Mercedes-coureur verdertigvoudigd worden.

Eerste uitvaller?

Als je een alternatief gokje wil wagen, dan kan je bijvoorbeeld inzetten op de eerste uitvaller. Niet geheel verrassend voeren de twee Canadezen van dienst dat lijstje aan. Nicholas Latifi en Lance Stroll staan bovenaan. Je krijgt ruim tien keer je geld terug als je op een van de twee inzet en diegene daadwerkelijk als eerste uitvalt. George Russell is de coureur die volgens de bookmakers de minste kans maakt om uit te vallen. Als je op hem inzet, krijg je namelijk het dertigvoudige terug.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"