Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Stake F1 Team

Bottas eenmalig aan de kant bij Stake F1 tijdens GP Nederland

Valtteri Bottas begint het Grand Prix-weekend op Zandvoort met een kleine achterstand. De Fin moet zijn Stake F1 afstaan aan Robert Shwartzman tijdens de eerste vrije training.

Bottas  FP1 Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Robert Shwartzman zal tijdens de eerste vrije training voor de Formule 1 Grand Prix van Nederland instappen bij Stake F1. Valtteri Bottas moet zijn auto afstaan aan de jonge coureur. Bottas zal de rest van het weekend wel 'gewoon' rijden bij het team uit Hinwil. Hiermee geeft Stake F1 opnieuw een kans aan een Ferrari-junior tijdens een officiële F1-sessie.

Het is voor Shwartzman de vijfde keer dat hij in een vrije training in actie mag komen. De vorige keren gebeurde dat in een Ferrari, tijdens de vrije trainingen in Austin in 2022, Zandvoort in 2023 en in Abu Dhabi in de afgelopen twee jaar.

Ook interessant:

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Analyse Waarom Verstappen en Red Bull 2025 nú al moeten redden