Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Bottas: "Ik kan veel beter dan dit"

Valtteri Bottas zat richting het eind van het Formule 1-seizoen in de hoek waar de klappen vielen. Hij presteerde ondermaats, iets wat hij zelf ook ruimhartig toegeeft.

"Ik kan veel beter dan ik in 2018 heb laten zien, dat weet ik van mezelf", laat een eerlijke Valtteri Bottas optekenen. Dat neemt echter niet weg dat hij met teleurstelling terugkijkt op het voorbije seizoen, waarin hij in de titel winnende Mercedes beslag legde op slechts de vijfde plaats in het kampioenschap.

"Ik ben zeker teleurgesteld over het voorbije seizoen, maar het belangrijkste is dat ik weet dat ik beter kan. In deze sport is het makkelijk om jezelf te verliezen in allerlei gedachten, maar ik heb nog nooit van mezelf gedacht dat ik niet goed genoeg zou zijn. Ik denk nog steeds dat ik de sterkste kan zijn op het circuit." Valtteri Bottas krijgt in 2019 een nieuwe kans zichzelf in dienst van Mercedes te bewijzen. Het zwaard van Damocles hangt hem echter boven het hoofd in de persoon van Esteban Ocon, die als reservecoureur ongetwijfeld op zijn stoeltje aast.

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje