Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Brawn: "Mick Schumacher nog niet klaar voor Formule 1"

Formule 1-baas Ross Brawn acht Mick Schumacher nog niet rijp voor de Formule 1. Het voormalig brein achter de successen van diens vader Michael Schumacher hoopt dat Schumacher jr. op enig moment voor de Formule 2 kiest.

"Mick moet nog enkele stappen maken, voordat hij werkelijk klaar is voor de Formule 1", zo deelt Ross Brawn zijn mening in gesprek met het Russische TASS. "Mick Schumacher is echter al volwassen genoeg om dat zelf te onderkennen. Hij weet dat hij de tijd aan zijn kant heeft om echt helemaal klaar te zijn voor het grote werk."

Ondertussen geniet Brawn volop van wat de jonge Schumacher in de Formule 3 laat zien: "Achter die naam gaat zo ontzettend veel historie schuil. Om hem zo goed te zien presteren, haalt heel veel mooie herinneringen naar boven", vervolgt Brawn, die hoopt dat Schumacher op weg naar de Formule 1 de Formule 2 niet overslaat: "De Formule 2 zou een logische volgende stap zijn. Door de intensievere samenwerking met de Formule 1 kan Schumacher alvast vertrouwd raken met niet alleen het Formule 1-wereldje, maar ook de Formule 1-circuits."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden