© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Brawn: 'Red Bull bezig met fantastische inhaalrace'

11 okt. 2017 12:25 Ruud Dimmers 0 reacties
Liberty Media topman Ross Brawn is blij dat Red Bull de aansluiting heeft gevonden bij Ferrari en Mercedes. Als voormalig technisch directeur van o.a. Benetton en Ferrari weet hij hoe moeilijk het is om terug te komen vanuit een geslagen positie.

Brawn: 'Huidig succes Red Bull beloning voor het harde werk'

Re Bull begon het seizoen in Australië met een ontluisterende achterstand van 1,5 seconde tijdens de kwalificatie. Het team had er de hele eerste seizoenshelft voor nodig om in de buurt van Ferrari en Mercedes te komen. De afgelopen races tonen Max Verstappen en Daniel Ricciardo dat de RB13 nu kan strijden voor de ereplaatsen.

"Dit jaar laat wederom zien dat Red Bul tijdens de tweede seizoenshelft het beste uit haar pakket weet te halen. Als ze dit vanaf de start van het seizoen konden dan zouden Max Verstappen en Daniel Ricciardo serieuze titelkandidaten zijn. Ze zijn nu kansloos door de slechte vorm in het begin van het seizoen", laat Brawn aan Crash.net weten.

"Het team heeft een geweldige prestatie geleverd tijdens dit seizoen. Ik weet zeker dat iedereen binnen het team een 'wat als' gedachte heeft."

Een van de probleem punten voor Red Bull is het tekort aan motorvermogen. De Renault-motor kan niet opboksen tegen de concurrentie, waardoor het team al met 1-0 achter staat.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen