Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Fernando Alonso

Breaking: Alonso verlengt contract bij Aston Martin

Fernando Alonso blijft ook de komende jaren bij Aston Martin rijden. Dat maken het team en de Spanjaard bekend in een persbericht.

XPB 1261198 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Fernando Alonso blijft de komende jaren actief in de Formule 1. De Spanjaard heeft zijn contract bij Aston Martin langdurig verlengd en maakt vanaf 2026 ook deel uit van het gloednieuwe project met Honda. De laatste tijd was het de vraag of Alonso daadwerkelijk door zou gaan, maar aan die geruchten is nu een einde gekomen. Alonso denkt nog niet aan stoppen.

Teambaas Mike Krack reageert verheugd in een persbericht. "Het is fantastisch nieuws dat Fernando langdurig bij Aston Martin Aramco blijft. We hebben de afgelopen 18 maanden een sterke werkrelatie opgebouwd en we delen dezelfde vastberadenheid om dit project te laten slagen. We zijn de afgelopen maanden constant met elkaar in gesprek geweest en Fernando heeft woord gehouden: toen hij besloot dat hij wilde blijven racen, heeft hij eerst met ons gesproken. Fernando heeft laten zien dat hij in ons gelooft, en wij in hem."

"Fernando is hongerig om successen te boeken, rijdt beter dan ooit, is fitter dan ooit en is volledig toegewijd om van Aston Martin Aramco een competieve kracht te maken", vervolgt Krack zijn verhaal. "Deze meerjarige overeenkomst met Fernando brengt ons ook naar 2026, wanneer onze samenwerking met Honda start. We kijken ernaar uit om nog meer ongelooflijke herinneringen te creëren en samen nog meer succes te boeken."

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Monaco! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Reacties na mislukte kwalificatie Verstappen in Monaco