Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
McLaren

Breaking: Brand in hospitality McLaren

De hospitality van McLaren op het Circuit de Barcelona-Catalunya staat in brand. Op foto's van onze man ter plekke is te zien dat de brandweermannen het pand binnen gaan en is rook te zien vanuit de hospitality.

McLaren fire
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Aaron Deckers/RacingNews365

Het is niet de start van de zaterdag waar McLaren op had gehoopt. De hospitality staat namelijk in brand en op foto's is te zien dat er brandweermannen met waterslangen naar binnen gaan. Ook is er rook te zien die vanuit de hospitality komt. Al lijkt het erop dat de brand onder controle is. Het zou gaan om een brand in de keuken. Het was mogelijk dat de derde vrije training, die om 12:30 uur van start is gegaan, zou worden uitgesteld door de brand, maar dat is niet het geval.

McLaren reageert als volgt op de brand. "We hebben onze hospitality unit geëvacueerd na een brandalarm. Het team is veilig geëvacueerd, terwijl de plaatselijke brandweer het probleem afhandelt." Ondertussen zijn ook de mensen van Alpine en Pirelli geëvacueerd uit de hospitalities. Die units zitten naast de hospitality van McLaren.

Unibet heeft een super stunt! Win 30x jouw inzet bij een zege van jouw favoriete coureur in Hongarije. Wordt het Max, Lando, Lewis of toch George of Oscar?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Tweede vrije training Formule 1 GP Hongarije 2024