Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Breaking: Carlos Sainz rijdt vanaf volgende GP voor Renault

Zojuist werd al bekend dat Jolyon Palmer in Japan zijn laatste race rijdt. Carlos Sainz neemt vanaf de GP van de Verenigde Staten zijn stoeltje over bij Renault.

Het Formule 1 team van Renault heeft officieel bekend gemaakt dat het afscheid neemt van Jolyon Palmer. De GP van Japan is morgen zijn laatste race. Carlos Sainz neemt vanaf de volgende GP in Amerika zijn stoeltje over. De Spanjaard was al vastgelegd voor 2018, maar komt nu eerder in dienst bij Renault. Het Franse team heeft overeenstemming bereikt met Palmer over een afkoopsom.

Renault bedankt Palmer voor zijn inzet en professionele houding in de afgelopen twee seizoenen. Cyril Abiteboul, managing director van het team, laat in een verklaring weten dat het team hem veel succes wenst in de toekomst. " Ik wil Jolyon bedanken voor zijn toewijding en professionele houding. Hij heeft zich altijd volop ingezet in een veranderende omgeving. Jolyon liet zien dat hij als persoon over grote kwaliteiten beschikt. We wensen hem veel succes in de toekomst."

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden