© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Breaking: Carlos Sainz rijdt vanaf volgende GP voor Renault

07 okt. 2017 13:51 Ruud Dimmers 0 reacties
Zojuist werd al bekend dat Jolyon Palmer in Japan zijn laatste race rijdt. Carlos Sainz neemt vanaf de GP van de Verenigde Staten zijn stoeltje over bij Renault.

Palmer wordt vervangen door Sainz

Het Formule 1 team van Renault heeft officieel bekend gemaakt dat het afscheid neemt van Jolyon Palmer. De GP van Japan is morgen zijn laatste race. Carlos Sainz neemt vanaf de volgende GP in Amerika zijn stoeltje over.

De Spanjaard was al vastgelegd voor 2018, maar komt nu eerder in dienst bij Renault. Het Franse team heeft overeenstemming bereikt met Palmer over een afkoopsom.

Renault bedankt Palmer voor zijn inzet en professionele houding in de afgelopen twee seizoenen. Cyril Abiteboul, managing director van het team, laat in een verklaring weten dat het team hem veel succes wenst in de toekomst.

"Ik wil Jolyon bedanken voor zijn toewijding en professionele houding. Hij heeft zich altijd volop ingezet in een veranderende omgeving. Jolyon liet zien dat hij als persoon over grote kwaliteiten beschikt. We wensen hem veel succes in de toekomst."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen