Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Breaking: Line-up Aston Martin voor 2025 bekend

Lance Stroll blijft ook in 2025 bij Aston Martin rijden. Dat betekent dat hij samen met Fernando Alonso bij het team uit Silverstone blijft rijden. Dat heeft het team zojuist bekendgemaakt.

Stroll FP1 Spain
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Lance Stroll blijft ook in de toekomst bij Aston Martin rijden. Hij blijft in ieder geval tot en met 2026 bij het team uit Silverstone rijden. Het team meldt namelijk dat Stroll ook in het tijdperk met de Formule 1-reglementen vanaf 2026 bij het team rijdt. Hoe lang de Canadees heeft bijgetekend, is niet bekend. Door de contractverlenging van Stroll heeft het team van Aston Martin voor het derde jaar op rij dezelfde line-up en dat 'zorgt voor waardevolle continuïteit', zo zegt het team zelf.

Mike Krack reageert als volgt op de contractverlenging van Stroll. "We zijn verheugd om de toekomst van Lance bij Aston Martin te bevestigen. Hij heeft een sleutelrol gespeeld bij de opbouw van dit team. Zijn technische feedback heeft, samen met zijn toegewijde simulatorwerk, bijgedragen aan de voortdurende ontwikkeling van de auto in elk seizoen." 

"De consistentie en stabiliteit van zowel Lance als Fernando binnen ons team is een geweldig platform om onze ambities te blijven realiseren. We kijken ernaar uit om nog meer ongelooflijke herinneringen te creëren en samen nog meer succes te boeken."

Stroll heeft inmiddels meer dan 150 Formule 1-starts achter zijn naam staan en rijdt sinds 2019 voor de voorganger van Aston Martin, Racing Point. Voor dat team pakte hij twee podiumplekken, namens Williams pakte hij zijn eerste podium. Ook wist hij in 2020 pole te pakken voor de Grand Prix van Turkije.

Ook interessant:

Win gouden tickets voor GP België!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op gouden tickets!

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op tickets!

ABONNEER & WIN

Praat mee!

Viaplay
x
Brundle gruwelt "Zo oneerlijk naar Verstappen toe"