Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Kevin Magnussen

Breaking: Magnussen vertrekt na dit seizoen bij Haas

De kogel is door de kerk: Kevin Magnussen is bezig aan zijn laatste seizoen in de Formule 1 bij Haas. Dat heeft het team zojuist bekendgemaakt.

Haas zal in 2025 met een volledig nieuw rijdersduo op de Formule 1-grid verschijnen. Nadat eerder al bekend werd gemaakt dat Nico Hulkenberg volgend seizoen voor Stake F1 (Audi) gaat rijden, kondigde Haas zojuist aan dat Kevin Magnussen de Amerikaanse renstal ook zal verlaten.

Magnussen is bezig aan zijn zevende seizoen bij Haas (verdeeld over twee periodes) en is daarmee de langstzittende rijder van het team. Van de 175 Formule 1-races die de Deen tot nu toe reed, stond hij 135 keer aan de start als Haas-coureur. Zijn beste jaar bij het Amerikaanse team was 2018, toen hij negende werd in het wereldkampioenschap en in 11 van de 21 races in de top 10 eindigde.

Onlangs werd al bekend dat Oliver Bearman volgend seizoen een van de vaste rijders van Haas wordt, als vervanger van de vertrekkende Hulkenberg. Nu ook Magnussen vertrekt, lijkt de weg vrij te zijn voor de komst van Esteban Ocon. De Fransman vertrekt na dit seizoen bij Alpine en RacingNews365 meldde eerder al dat Ocon zeer waarschijnlijk de overstap naar Haas gaat maken.

Voorspel en win

Voorspelgame visual 2024

Wie wint de Grand Prix van Hongarije 2024?

Speel mee en maak kans op een prachtige drivers cap van Max Verstappen!

Speel mee

We zijn genomineerd voor Website van het Jaar! Kunnen we op jouw steun rekenen om te winnen? Alvast hartelijk dank voor je stem!

Stem op RacingNews365

Praat mee!

Viaplay
x
Mega salaris! 'Newey strijkt enorm salaris op bij nieuwe werkgever'