Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Breaking: Red Bull en Porsche trekken stekker uit mogelijke samenwerking

Red Bull en Porsche gaan geen partnership aan vanaf 2026. Na intensieve gesprekken over een mogelijke toetreding van Porsche tot de Formule 1, hebben de twee partijen gezamenlijk besloten deze gesprekken niet langer voort te zetten.

SI202209040270 hires jpeg 24bit rgb
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images / Red Bull Content Pool

In een statement van Porsche laat het merk optekenen dat niet voldaan kon worden aan de wensen van het sportwagenmerk dat graag een partnership op gelijke basis had. Daarbij zou het merk meer zijn dan alleen een motorleverancier.

"Het uitgangspunt was altijd dat het een partnership op voet van gelijkheid zou worden, dat het niet alleen een motor-partnership zou omvatten, maar ook het team. Dit kon niet worden bereikt. Met de afgeronde regelwijzigingen blijft de F1 niettemin een aantrekkelijke omgeving voor Porsche", luidt het statement.

De interesse van Porsche in de Formule 1 is nog allerminst verdwenen. RacingNews365 heeft vernomen dat Porsche haar pijlen nu op andere partijen heeft gericht.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Italië 2022 RN365 Nieuwsdossier

37 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen