Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Breaking: Red Bull maakt teamgenoot Verstappen bekend

Red Bull heeft officieel bekendgemaakt dat Sergio Perez de teamgenoot van Max Verstappen blijft in 2025 en 2026. De Mexicaan blijft zo ook de komende twee jaar voor het team uit Milton Keynes rijden.

Verstappen Perez
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De kogel is door de kerk: Sergio Perez blijft de komende twee jaar bij Red Bull Racing. Het team maakt bekend dat de Mexicaan zijn contract heeft verlengd en zo naast Max Verstappen blijft rijden. Perez boekte tot nu toe vijf overwinningen voor Red Bull en eindigde vorig seizoen op de tweede plaats in het kampioenschap.

Perez gold ondanks alle geruchten al die tijd als de voornaamste kandidaat voor 2025, maar dat wat Perez wilde en wat Red Bull hem wilde geven, lag wat uiteen. Red Bull zette in op een deal voor één jaar, omdat volgens Helmut Marko het risico anders bestaat dat Perez verslapt. Perez zelf wilde een deal voor twee jaar met het oog op vastigheid richting de ingrijpende regelveranderingen in 2026.

Uiteindelijk heeft Perez zijn zin gekregen, want hij heeft voor twee jaar bijgetekend. Dat betekent dat de Mexicaan ook in 2026 naast Max Verstappen in de Red Bull zit, mits Verstappen tenminste blijft.

Ook interessant:

Verstappen begon dit F1-seizoen als de grote favoriet. Een 4e wereldtitel zou eenvoudig worden gewonnen, zo dacht men. Maar hoe anders is dat nu? Coronel, Dimmers en Mosterdijk geven antwoord in de nieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast.

Of als je de podcast liever bekijkt op Youtube, klik dan hier.

Abonneer je nu op ons YouTube-kanaal en maak kans op twee tickets!

ABONNEER & WIN

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen-regel FIA past omstreden regel aan in officiële reglementen