Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Verenigde Staten 2024

Briljante Verstappen heeft Norris bijna in de touwen hangen

De Grand Prix van de Verenigde Staten werd vooral een race tussen Max Verstappen en Lando Norris. De twee titelrivalen waren in de slotfase van de race verwikkeld in een strijd om het laatste plekje op het podium, met uiteindelijk Verstappen als winnaar. Hoe hebben Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk de race beleefd? Ze bespreken het in een gloednieuwe RacingNews365 Formule 1-podcast!

Verstappen Norris Austin
F1 Podcast
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

Lando Norris wist voor Max Verstappen te finishen in Austin, maar in de uitslag stond hij achter de drievoudig wereldkampioen. Norris kreeg namelijk een straf van vijf seconden voor het buiten de baan inhalen van Verstappen en daar was na de race een hoop ophef over. 

Maar er gebeurde nog veel meer: Charles Leclerc won op dominante wijze, Lewis Hamilton crashte, terwijl Sergio Perez anoniem zijn rondjes afwerkte. En dan hebben we het nog niet over alle controverse rondom de mogelijke illegale onderdelen op de Red Bull en de McLaren gehad.

Bovendien staat de volgende GP alweer voor de deur: de race in Mexico. Genoeg om te bespreken dus! Kom er maar in, Tom Coronel, Ruud Dimmers en Joris Mosterdijk!

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Red Bull geeft uitleg over gebrek aan snelheid Verstappen