Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Britten nomineren Verstappen voor internationale sportprijs

Max Verstappen is genomineerd voor een internationale sportprijs van de BBC. De Nederlander moet het opnemen tegen een aantal grote namen.

De BBC organiseert ieder jaar een speciaal gala om de beste Britse sporters van dat jaar te eren. Er wordt die avond onder ander een award uitgereikt voor de Britse 'sport persoonlijkheid van het jaar'. Lewis Hamilton wist die prijs al twee keer te winnen, waaronder vorig jaar. Er wordt op het gala ook een prijs uitgereikt voor de internationale sport persoonlijkheid van het jaar. In deze categorie is Max Verstappen dit jaar genomineerd. De Nederlander moet het wel opnemen tegen een aantal zwaargewichten.

Tegenstanders van Verstappen

Naast Verstappen is bijvoorbeeld ook Tom Brady genomineerd. De American football-speler slaagde erin om op 43-jarige leeftijd met zijn nieuwe team de Superbowl te winnen. Het was zijn zevende Superbowl-zege. Ook Novak Djokovic staat in hetzelfde rijtje. De tennisser won dit jaar de Australian Open, Roland Garros én Wimbledon. Verder zijn ook bokser Saul 'Canelo' Alvarez, paarden jockey Rachael Blackmore en atlete Elaine Thompson-Herah genomineerd. Tot en met 14 december kan er gestemd worden en op zondag 19 december wordt de winnaar bekend gemaakt.

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024