Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Broer Vettel racet voor gezworen concurrent Mercedes

Fabian Vettel, de jongere broer van Sebastian Vettel, gaat racen voor Mercedes. De opmerkelijke move zorgde wel even voor gemengde gevoelens bij de jongste van de twee Vettel-broeders.

Fabian Vettel gaat voor Mercedes racen in de ADAC GT Masters, het bekendste Duitse GT-kampioenschap. En ja, gezien de strijd die grote broer Sebastian Vettel voert tegen datzelfde Duitse merk in de Formule 1, voelde dat volgens de jongere Vettel wel even vreemd.

"Mercedes was altijd 'de tegenstander', zo voelde dat in onze familie, aangezien Sebastian het altijd tegen die jongens op moest nemen. Het was dus wel even grappig dat ik nu juist voor Mercedes ging rijden, maar uiteindelijk heb ik er niet zo'n probleem mee", laat Fabian Vettel weten.

Op de vraag hoe zijn broer Sebastian zelf reageerde, zei de kersverse Mercedes-coureur: "Hij ging goed om met dat nieuws en drukte me op het hart dat als ik die kans wilde grijpen, ik er volledig voor moest gaan", aldus Fabian Vettel in gesprek met Bild.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
LIVE Reacties na Grand Slam voor Verstappen en Mercedes-comeback in Spanje