© Getty Images / Red Bull

Nieuwsoverzicht

Brundle snapt vloekende Max Verstappen: "Reactie die iedereen zou geven"

31 jul. 2018 16:37 René Oudman 2 reacties
Waar Sky Sports-analist Martin Brundle weleens kritisch uit de hoek kan komen, steekt de Brit ditmaal de loftrompet. Volgens de voormalig Formule 1-coureur (negen podiumplaatsen) kan Max Verstappen er niets aan doen dat hij niet om overwinningen meestrijdt en is het maar goed dat de Nederlander zich liet gaan over de boardradio.

"Verstappen was klaar om uit te blinken en vloog bij de start naar P5”, blikt Brundle in zijn column voor Sky Sports terug op de race van de Nederlander. “Hij hield de Mercedessen en de Ferrari’s in de smiezen, voor als deze rubbertechnisch in de problemen kwamen. De baan was bloedheet”, analyseert de Brit, die opmerkt dat de temperatuur van het asfalt maar liefst 57 graden Celsius meette.

“Helaas gaf de Renault-motor van Verstappen niet thuis, waardoor hij al vloekend in het gras terecht kwam, zoals … eigenlijk iedereen op zo’n moment zou doen. Max heeft bijzonder veel talent en zou races kunnen winnen, maar blijft ze verliezen zonder daar zelf schuldig aan te zijn. De PR-machine liet hem op maandag een excuusbriefje schrijven, maar we hebben de échte boodschap doorgekregen.”

“Het zal een lange tweede seizoenshelft worden voor zowel Red Bull als Renault”, wijst Brundle op de samenwerking, die na dit seizoen zal worden beëindigd.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen