Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

Brundle waarschuwt Red Bull met sleutelreden voor verval: "Lijdt voor mij geen twijfel"

Martin Brundle analyseert na afloop van de Formule 1 Grand Prix van Monaco de gebeurtenissen op en naast de baan in het prinsdom. Natuurlijk staat hij ook stil bij de vorm van Red Bull, of het (tijdelijke?) gebrek daaraan.

Verstappen grid Monaco
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RacingNews365

Het was voor Red Bull een weekend om snel te vergeten in Monaco nadat het weekend volgde op enkele races waarin het woord 'dominantie' sowieso niet meer van toepassing was. Red Bull lijkt niet meer het team van ruwweg een jaar geleden. Dat valt ook voormalig F1-coureur en Sky-verslaggever Martin Brundle op.

"Ferrari en McLaren zijn bezig met een hele goede run, waarbij zowel de teams als de coureurs gestructureerd en gefocust overkomen. Dat betekent dat Red Bull in de achteruitkijkspiegels moet gaan kijken wat de coureurs- en constructeurstitel betreft. Met nog zoveel races te gaan is het nu echt game on", zo schrijft hij in zijn column.

Brundle sluit niet uit dat het team ook buiten de baan eens goed in de spiegel moet kijken als hij een gooi doet naar het hoe en waarom van het ogenschijnlijke verval van Red Bull: "Het lijdt voor mij absoluut geen twijfel dat de interne gebeurtenissen (interne machtsstrijd en beschuldigingen aan het het adres van Horner, red.) een negatieve invloed hebben gehad op de recente prestaties."

"Red Bull zal er wanhopig op gebrand zijn om tijdens de volgende raceafspraak in Montreal (de Formule 1 Grand Prix van Canada, red.) weer op het oude niveau te presteren", zo besluit Brundle zijn segment over Red Bull.

Ook interessant:

Wat scheelt eraan bij Red Bull? Moeten fans zich zorgen gaan maken na de Grand Prix van Monaco? Moet Max Verstappen zich wellicht zorgen gaan maken? Joris Mosterdijk, Tom Coronel en Ruud Dimmers vellen hun oordeel in een kakelverse podcast van RacingNews365!

Bekijk de podcast liever op Youtube? Dat kan hier natuurlijk ook!

Max Verstappen is de grote favoriet voor de GP van Spanje. Als de Nederlander wint, ontvang je maar liefst 30 keer jouw inzet bij Unibet!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Live Derde vrije training Formule 1 GP Spanje 2024