Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Christian Horner moet domme uitspraken over Max Verstappen voor zich houden'

Robert Doornbos vindt het zeer onhandig van Red Bull-teambaas Christian Horner om publiekelijk over de afwezigheid van de vader en manager van Max Verstappen te spreken. In Canada liet Red Bull de twee in overleg thuis.

Horner lichtte na het weekend de afwezigheid van zowel Jos Verstappen als Raymond Vermeulen toe. Men wilde eens iets nieuws proberen, maar Horner kon niet zeggen of de afwezigheid van de de twee bijdroeg aan het goede resultaat van Max Verstappen. Robert Doornbos noemt de uitspraken van Horner, in het verleden ook de teambaas van Doornbos in de Formule 3000 én bij Red Bull, in het programma Formule 1-café van Ziggo Sport 'zeer onhandig':

"De pers grijpt bijna elke gelegenheid aan om iets over Max te zeggen of te schrijven en dit soort uitspraken kan alleen maar olie op het vuur gooien. Hij moet dit soort onhandige uitspraken niet meer doen." Doornbos krijgt bijval van Tom Coronel die juist wijst op alle succesmomenten van Max Verstappen waar zijn familie wél bij aanwezig was: "Familie geeft juist rust."

Viaplay
x
LIVE Reacties na verrassende eerste vrije training GP China