© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

'Christian Horner moet domme uitspraken over Max Verstappen voor zich houden'

16 jun. 2018 12:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Robert Doornbos vindt het zeer onhandig van Red Bull-teambaas Christian Horner om publiekelijk over de afwezigheid van de vader en manager van Max Verstappen te spreken. In Canada liet Red Bull de twee in overleg thuis.

Robert Doornbos haalt uit naar Christian Horner

Horner lichtte na het weekend de afwezigheid van zowel Jos Verstappen als Raymond Vermeulen toe. Men wilde eens iets nieuws proberen, maar Horner kon niet zeggen of de afwezigheid van de de twee bijdroeg aan het goede resultaat van Max Verstappen.

Robert Doornbos noemt de uitspraken van Horner, in het verleden ook de teambaas van Doornbos in de Formule 3000 én bij Red Bull, in het programma Formule 1-café van Ziggo Sport 'zeer onhandig':

"De pers grijpt bijna elke gelegenheid aan om iets over Max te zeggen of te schrijven en dit soort uitspraken kan alleen maar olie op het vuur gooien. Hij moet dit soort onhandige uitspraken niet meer doen."

Doornbos krijgt bijval van Tom Coronel die juist wijst op alle succesmomenten van Max Verstappen waar zijn familie wél bij aanwezig was: "Familie geeft juist rust."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen