© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Christian Horner: 'Red Bull is terug in de titelstrijd'

04 jul. 2018 09:22 Wanda Bisschop 0 reacties
Na negen Formule 1 races is de titelstrijd spannender dan ooit en dankzij de zege van Verstappen in Oostenrijk doet ook Red Bull Racing weer mee in het kampioenschap.

Horner: 'Onze circuits komen nog'

Althans dat is de mening van teambaas Horner die weliswaar baalt van de misgelopen punten maar ook positief gestemd is voor de komende races.

"In negen races hebben we nu drie zeges gehaald, hetzelfde aantal als Ferrari en Mercedes. Onze achilleshiel is dat we niet vaak met beide auto's in de punten zijn gefinisht. Dit kwam deels door betrouwbaarheidsproblemen en allerlei incidenten," aldus Horner tijdens een persmoment op het hoofdkwartier van Milton Keynes.

Volgens Horner heeft Red Bull de titelstrijd dan ook nog niet opgegeven ondanks dat de renstal van Verstappen en Ricciardo een achterstand heeft van 58 punten op Ferrari.

"In de laatste paar races hebben we het gat aardig gedicht en we hebben nog twaalf races te gaan. Ik denk dat je ons op zijn minst als outsider moet zien. Er komen een paar circuits zoals bijvoorbeeld Hongarije en Singapore waar vooral onze kracht ligt en natuurlijk komen er nog een paar circuits die ons minder liggen."

"Toch denk ik dat we in beide kampioenschappen nog een kans maken. In deze fase van het seizoen zetten wij de titelstrijd in ieder geval nog niet uit ons hoofd."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen