© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Christian Horner: 'Sommige F1 coureurs zijn huichelaars'

27 dec. 2017 09:30 Wanda Bisschop 0 reacties
Christian Horner is alweer enige jaren de teambaas van Red Bull Racing en staat bekend als een rustige man die voor de pers altijd alle tijd heeft. Zo ook voor Speedweek die hem aan de tand vroeg over onder meer de nadelen van de Formule 1.

Christian Horner heeft een hekel aan huichelaars

De teambaas van Max Verstappen en Daniel Ricciardo hoeft niet lang na te denken op de vraag wat hij minder leuk vindt aan de Formule 1.

"Ik denk dat het ergste het vele reizen is. Steeds weer van hot naar her vliegen en de lange tijd die je bij je familie weg bent. Dat zijn de grootste uitdagingen."

Ook laat Horner weten dat hij bepaald niet goed tegen zijn verlies kan.

"Ik haat het om te verliezen. Alleen is het wel zo dat je met je verlies om moet leren gaan om uiteindelijk een goede winnaar te kunnen zijn. Maar niemand wil natuurlijk de verliezer zijn, ik ook niet."

Ook blijkt Horner een bijzondere verzameling auto's in zijn garage te hebben staan.

"Ik bezit inderdaad een paar bijzondere exemplaren, meerdere Aston Martins bijvoorbeeld. De laatste aankoop is een MGB uit de jaren '60 voor mijn vrouw. Mijn vrouw had deze auto ooit van haar eerst verdiende geld gekocht maar vervolgens weer verkocht waar ze al vrij snel spijt van kreeg. Afgelopen jaar heb ik de auto teruggevonden en de auto voor haar verjaardag cadeau gegeven."

Tenslotte wordt Horner nog gevraagd welke karaktereigenschap hij het minst kan waarderen.

"Als mensen huichelen. Helaas kom je dit ook tegen onder de Formule 1 coureurs," aldus Horner die verder niet uit de doeken doet wie hij hiermee bedoelt.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen