© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Comeback van Jos Verstappen in de autosport?

14 jun. 2018 11:47 Ruud Dimmers 1 reacties
In 2008 won Jos Verstappen de 24 uur van Le Mans in de LMP2-klasse. Een terugkeer naar Le Mans ziet de voormalig F1-coureur wel zitten, mits alle voorwaarden kloppen.

Jos Verstappen staat open voor terugkeer in Le Mans

Jos Verstappen zien we al jaren niet meer zelf achter het stuur op het circuit, maar het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan. Een comeback in de autosport begint toch te kriebelen zo laat Verstappen aan Formule 1 weten. Zien we Jos in de toekomst weer in Le Mans?

"Ik heb daar wel over nagedacht, maar de voorwaarde is wel dat het goed geregeld moet zijn en we moeten een competitief pakket hebben. Net als in 2008."

"Ik denk met veel plezier terug aan die race. Frans Verschuur runde het team en deed dat perfect. Hij had de juiste mensen om hem heen verzameld."

Verstappen wil niet voor spek en bonen meerijden, maar ook de kans hebben om te winnen. Alleen dan is een terugkeer voor hem een optie. 

"Het plaatje moet kloppen: de juiste mensen, monteurs en een goed team waarmee we kans maken op de zege. Dan heb ik misschien wel interesse. Het gevoel moet goed zijn anders doe ik het niet. Ik ga niet zeggen dat het wel of niet gebeurt. We gaan het zien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen