Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Coronel gaat de strijd aan met grote Formule 1-legendes in All Star race

De Nederlandse autocoureur Tom Coronel gaat zich dit weekend online meten met grootse Formule 1-namen als Jenson Button en Emerson Fittipaldi.

Deze zaterdag zal autocoureur Tom Coronel meedoen aan een All Star esportsrace, waarbij hij het op gaat nemen tegen enkele bijzonder grote namen. De namen van voormalig Formule 1-wereldkampioenen als Jenson Button en Emerson Fittipaldi pronken op de deelnemerslijst, terwijl ook Indy 500-winnaars als Dario Franchitti, Juan Pablo Montoya en Helio Castroneves van de partij zijn. In zijn recent aangeschafte simulator gaat hij voor goud, maar tegelijkertijd blijft hij realistisch. "Ik weet dat ik in het simracen nog een echte rookie ben, maar reken maar dat ik er veel plezier in zal hebben!” Check de video hieronder waarin Tom Coronel zijn prachtige, historische Brabham BT44 met zijn eigen persoonlijke livery toont waarmee hij zaterdagavond om 18:00 de strijd aangaat met alle andere racelegendes.

AYsplXtGHQY

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365. Dacht je dat er in tijden van corona niets te bepraten valt? Daar denken autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen anders over. Corona, simracen, klantenauto's, alles komt voorbij!

Viaplay
x
Live Kwalificatie Formule 1 GP China 2024