Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Coronel: "Hier laat Verstappen zien dat hij gewoon een baas is"

Max Verstappen won zondag overtuigend de Grand Prix van Monaco en deed dat bovendien in stijl. Misschien heeft niet iedereen het gezien, maar gelukkig zaten de mannen van de RacingNews365 Podcast wel op te letten om te kunnen vertellen wanneer de Nederlander iedereen even liet zien dat hij 'gewoon een baas' is.

'Druk' lijkt in het woordenboek van Max Verstappen niet voor te komen. In de podcast van RacingNews365 wordt besproken hoe de Nederlander om zou gaan met de druk van een spannende titelstrijd waarbij hij tot het gaatje zou moeten gaan. Mental Theo, de host van de show, legt de vraag voor aan WTCR-coureur Tom Coronel. "Je hebt nog drie wedstrijden te gaan en het spant erom. Je ligt op kop en tien punten voor, heb je dan niet het zweet tussen je billen staan?" Coronel denkt van wel, al voegt hij daar meteen aan toe dat dit scenario bij Verstappen waarschijnlijk niet voor zou komen. "Ik denk met hoe Max is opgevoed, is het gewoon onder controle. Daar ben ik van overtuigd. Ik zou serieus in paniek raken, maar daar heeft hij geen last van. Kijk maar naar dat mooie driftje aan het einde." Met die laatste uitspraak refereert Coronel aan de manier waarop Verstappen in de laatste ronde van de Grand Prix van Monaco de laatste bocht in kwam vliegen. De Red Bull drifte als het ware kort door de bocht voordat hij richting startfinish reed om de zwart-witgeblokte vlag als eerste te zien wapperen. "Ik ging gestrekt", vervolgt Coronel. "Ik zou denken: Casino, die moet ik hebben. Dan zie je hem gewoon nog even de cool motherfucker uithangen, zo van: dag allemaal! Hij trekt gewoon een lange neus naar iedereen. 'Ik kan het, I'm in charge. I'm the fucking Boss and nobody else' ." Ook bij Mental Theo brak het zweet hem even uit. "Ik denk dat maar weinig mensen dat driftje hebben gezien, maar ik zag 'm en ik schrok me ka-pot!" Coronel: "Ja, ik stond in één keer op en ik dacht: what the fuck doet hij nou?! Maar toen dacht ik: oh nee, natuurlijk! Het was gewoon nog even naar iedereen een hele dikke middelvinger opsteken", aldus de analist. "Hier laat je zien dat je zelfvertrouwen hebt. Hier laat je zien dat je gewoon een baas bent." Bekijk hieronder de video van een driftende Verstappen en beluister daarnaast de gehele podcast van RacingNews365:

1396523868483948546

lmao Verstappen drifting out of Rascasse on the last lap pic.twitter.com/W5b6PV4gbF — Hassan³⁹²⁷ (@hassanabdul3927) May 23, 2021

Viaplay
x
LIVE Eerste vrije training Formule 1 GP China 2024