Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Coronel: "Max Verstappen kan echt winnen in Singapore"

Na de GP van Monaco staat er dit weekend in Singapore de derde race op een stratencircuit op het programma. Een race waarin er volgens Tom Coronel kansen liggen voor Max Verstappen.

De vorm van Red Bull is dit seizoen soms lastig te peilen. Daar waar in Hongarije topvorm werd verwacht gaf het team niet thuis, maar op het snelle circuit van Monza reed Verstappen een dijk van een race. WTCR-coureur Tom Coronel is dan ook opgetogen over dit GP-weekend in Singapore.

"In Monza ging veel beter dan verwacht. Max is uitstekend in vorm, als je de hele race Bottas achter je weet te houden is dat klasse", vertelt Coronel aan Racingnews365. Singapore is het tweede stratencircuit van dit jaar, na de GP van Monaco. Daar was Red Bull het te kloppen team en Ricciardo reed naar de zege. Verstappen zag zijn weekend in tranen eindigen na een crash in de derde training. Coronel verwacht in Singapore een ijzersterk Red Bull "In Monaco domineerde Red Bull, het team was een klasse apart. De RB14 is gewoon erg sterk op dit soort banen. Singapore is een type baan dat Red Bull erg goed ligt, ze gaan er ieder jaar uitstekend. Ricciardo werd er al drie keer op rij tweede en Max kwalificeerde zichzelf vorig jaar als tweede." Niet alleen bij Red Bull zijn de verwachtingen hooggespannen, Coronel noemt Singapore dé kans op de zege in het restant van dit seizoen. "De afgelopen races was het vaak net-niet, maar nu kan het best eens net-wel worden in Singapore. Het is de kans voor Red Bull om dit jaar nog een Grand Prix te winnen en ik geloof echt dat het mogelijk is."

"In Monaco domineerde Red Bull, het team was een klasse apart. De RB14 is gewoon erg sterk op dit soort banen. Singapore is een type baan dat Red Bull erg goed ligt, ze gaan er ieder jaar uitstekend. Ricciardo werd er al drie keer op rij tweede en Max kwalificeerde zichzelf vorig jaar als tweede." Niet alleen bij Red Bull zijn de verwachtingen hooggespannen, Coronel noemt Singapore dé kans op de zege in het restant van dit seizoen. "De afgelopen races was het vaak net-niet, maar nu kan het best eens net-wel worden in Singapore. Het is de kans voor Red Bull om dit jaar nog een Grand Prix te winnen en ik geloof echt dat het mogelijk is."

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'