Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Coronel: "Met Verstappen is alles mogelijk in MAXico"

Met een fantastische tweede plaats in zijn achterhoofd en wat extra handbagage is Max Verstappen afgereisd naar Mexico. Vorig jaar won de Nederlander glansrijk en Tom Coronel verwacht ook tijdens deze editie weer vuurwerk van de Red Bull-coureur.

De fantastische tweede plaats in Amerika zorgde voor vreugdedansjes in Nederland. Tijd om lang stil te staan bij de indrukwekkende inhaalrace is er niet, want dit weekend moet Max Verstappen weer aan de bak in Mexico. Tom Coronel blikt in gesprek met Racingnews365 vooruit. De WTCR-coureur kijkt reikhalzend uit naar de Mexicaanse F1-race. "Max Verstappen reist met een heel goed gevoel af naar Mexico. In zijn binnenzak heeft hij het prachtige resultaat van Amerika en de wetenschap dat hij vorig jaar hier won. Toen liet hij, tegen alle verwachtingen in, zien dat Red Bull prima uit de voeten kan op dit circuit."

Verstappen pakte de leiding in de eerste bochtencombinatie om, mede door schade bij Lewis Hamilton en Sebastian Vettel, de race te domineren. Zit er een herhaling van 2017 in? "Het is voor Max een van de circuits waarop het dit jaar nog kan, misschien is het zelfs wel zijn laatste kans op een zege in 2018. Een podiumplaats zit er zeker in, maar we hopen natuurlijk allemaal op meer nu. Verstappen is de man in vorm en in Amerika was hij weergaloos", aldus Coronel. "Wat vorig jaar kon, dat kan nu ook verwacht ik. En wie hield er rekening met Verstappen die even van P18 naar de tweede plaats reed? Het bewijst maar weer dat met Max alles mogelijk is!"

Viaplay
x
LIVE Sprint Shootout Formule 1 GP China 2024