© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Coronel: 'Samenwerking Red Bull en Honda wordt groot succes'

19 jun. 2018 12:05 Ruud Dimmers 2 reacties
Maandenlang waren er de geruchten over de overstap van Red Bull naar Honda. Vandaag werd de deal eindelijk wereldkundig gemaakt. Een gewaagde overstap van Renault naar Honda? Autocoureur Tom Coronel vindt het een logische en goede keuze van de werkgever van Max Verstappen.

'Red Bull weet precies wat ze in huis halen'

Is Honda een onzekere factor voor Red Bull of de sleutel tot succes? Bij McLaren liep het compleet mis en met Renault weet Red Bull precies wat het wel (of niet) heeft. 

"Renault is een veilige keuze, maar lukt het als sinds 2014 niet om een goede motor te bouwen. Ze krijgen het gat niet gedicht. Honda heeft echt meters gemaakt en ze hebben een gigantisch budget om de motor verder te ontwikkelen. Red Bull heeft niets te verliezen omdat ze met Renault geen kampioen worden. Plus ze weten precies wat er bij Honda in de pijplijn zit."

Wordt het 'Power of dreams' of 'dreams of power' voor Red Bull in 2019? 

"Het komt echt goed met Honda en Red Bull. Voor het team is het grote voordeel dat alle aandacht naar Red Bull uitgaat. Bij het ontwikkelen van de motor staat dit team volledig centraal. Bij Renault had Red Bull nooit deze positie. Ik heb echt veel vertrouwen in deze combinatie."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen