Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Coronel: "Verstappen-crash toont aan dat het een rommeltje kan worden"

We zijn nog maar net bijgekomen van de Grand Prix van Bahrein of de Grand Prix van Saoedi-Arabië staat alweer voor de spreekwoordelijke deur! RacingNews365 blikt samen met Tom Coronel vooruit op de race die sinds 2021 op de F1-kalender staat.

Tom jeddah preview site
Interview
Naar nieuwsoverzicht © RacingNews365

Ook deze week is de race weer op zaterdag en niet op zondag, dat is alvast het eerste wat je in de gaten moet houden. De kwalificatie wordt dus verreden op vrijdag. Volgens Tom Coronel kan die kwalificatie al voor een hoop opschudding gaan zorgen. Want kwalificeren op het Jeddah Corniche Circuit is áltijd spannend.

Kijk maar naar de legendarische ronde van Max Verstappen tijdens Q3 in 2021, toen hij in de laatste bocht een foutje maakte, crashte, en vervolgens genoegen moest nemen met P2 op de grid. Volgens Coronel kan het dus flink rommelig gaan worden. Niet alleen tijdens de kwalificatie, maar ook tijdens de race. Toch heeft hij wel vertrouwen op een geweldig resultaat voor Max Verstappen.

Gaat Verstappen weer verdwijnen aan de horizon? Of gaan we de eerste strijd om P1 zien op de baan aanstaande zaterdag? In de onderstaande video blikken we samen met Tom Coronel vooruit op de race.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Verstappen vindt vertrek Newey niet onoverkomelijk voor Red Bull